Gratis verzending in NL + BE

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Om ervoor te zorgen dat wij eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar u toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij u de producten aanbieden voor een eerlijke en scherpe prijs.

Hieronder bevinden zich onze levertijden. Door de aanwezigheid van COVID-19 zijn deze levertijden later dan anders. De exacte levertijden met de vertraging van COVID-19 vind u hieronder.

Nederland: 20-25 dagen

België: 25-30 dagen

Altijd gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS verzonden en afgeleverd bij u thuis. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg uw bestelling

Als u bij ons een bestelling hebt geplaatst kan u uw bestelling na een paar dagen volgen.

Klik hier om uw bestelling te volgen >>

Vragen over uw bestelling

Hebt u vragen over uw bestelling? De kans is heel groot dat u niet de eerste bent met deze vraag. Wij raden u aan om altijd eerst even de veelgestelde vragen pagina te bekijken. In de meeste gevallen kan u uw vraag daar terugvinden. Is dit niet het geval, dan verwijzen u graag door naar onze contactpagina om uw vraag graag te beantwoorden. Ons team staat 24/7 klaar om u vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

GRATIS verzending in NL + BE
Betaal 100% veilig
100% tevredenheidsgarantie